"Sprejmite, kar je, opustite, kar je bilo, in verjemite v to, kar bo."
- Sonia Ricotti

Pridružite se skupini na zoomu!

Soočenje z rakom nas zaznamuje globlje kot le na telesnem nivoju. Ko se zavemo, da bomo sami le težko sprejeli in premagovali bolezen, je dobra psihološka podpora še kako pomembna.

Stisko ob diagnozi vsak doživlja drugače in včasih je dobrodošlo, če lahko slišimo še koga drugega, kako se je soočil z diagnozo rak. V trenutku spoznanja, da smo zboleli, nam je lahko v oporo,  da poiščemo pomoč strokovnjaka, zato vas v Združenju EuropaCOlon Slovenija vabimo, da se pridružite novi skupini, v kateri boste lahko v varnem okolju spregovorili o svojih stiskah, povezanih z diagnozo raka prebavil, se pogovorili s strokovnjakinjo ter drugimi člani skupine ter izmenjali izkušnje, ki jih je prinesla bolezen.

Skupina se bo prvič sestala v torek, 21. februarja 2023, ob 17.00 uri na Zoomu. Prosimo za predhodne prijave na mjuznic.sotlar@gmail.com ali 051 687 117, kjer boste dobili tudi vse ostale informacije. Srečanje, ki ga bo vodila Vesna Radonjič Miholič, upokojena klinična psihologinja, je brezplačno.


Prijazno vabljeni!
© 2018 Europacolon | Vse pravice pridržane | Izdelava: MMstudio