"Obdajte se le z ljudmi, ki vas bodo dvignili višje."
– Oprah
Članstvo

Članstvo v Združenju EuropaColon Slovenija je prostovoljno. Združenje ima redne in častne člane. Redni član Združenja lahko postane vsak polnoletni občan, bolnica ali bolnik z rakom prebavil ali zdrav človek, ki ga to področje zanima in bi rad sodeloval in pomagal. Članstvo v Združenju začne veljati po podpisu pristopne izjave, s katero se podpisnik zaveže, da bo deloval v skladu s statutom Združenja in ki jo pošlje na naslov Združenja. Pod enakimi pogoji se lahko včlanijo tudi tujci.

Naziv častni član lahko pridobi fizična oseba, ki je s svojim delom pomembno pripomogla k učinkovitejšemu delovanju, krepitvi in ugledu Združenja. Naziv častnega člana podeli skupščina na podlagi pisne obrazložitve upravnega odbora. Častnega člana predlagajo redni člani Združenja.
Članarina

Letna članarina v Združenju EuropaColon Slovenija znaša 10 €. Članarino vsak član poravna enkrat letno preko položnice, ki jo prejme na dom. Na položnici znesek ni natisnjen, saj lahko posameznik, če tako želi, nakaže Združenju tudi prostovoljni prispevek.

Vabljeni, da se nam pridružite! Veseli bomo kakršne koli konkretne pomoči pri delu v Združenju. Samo skupaj zmoremo več.
© 2018 Europacolon | Vse pravice pridržane | Izdelava: MMstudio